Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fındık toplama aleti


Öpücük kuralı, "Keep It Simple'n Stupid, KISS" yani basit ve aptalca olan çözüm iyi bir çözümdür ya programcılıkta, bu deyim şu ilginç Fındık Toplama Aleti için de geçerli sanki.

(Video açılmazsa bir de şu linki deneyiniz: http://www.youtube.com/watch?v=hgLhgLG6Lc0 )

Son derece basit ve hatta aptalca ama iş görüyor gibi. Gibi diyorum çünkü bende fındık ağacı falan yok, denemedim o yüzden. Belki zeytin toplamada da kullanılabilir, neden olmasın... Ben sadece videoyu izleyerek yorum yapıyorum.

Diğer bazı fındık toplama aletleri hatta alet olmaktan öte makineleri için bakınız:
http://www.findiktoplamamakinasi.com/
http://www.teknikmakine.net/fhm200.html

İşinizin ölçeğine, ağaçlarınızın adedine göre karar sizin elbet.

Esenlikler.



3 yorum:

Adsız dedi ki...

Ufak bir sorun var... Bir de fındıkların o şekilde seni hazır ve nazır beklediği bir bahçe lazım :)

Ufuk EROL dedi ki...

Ufak bir sorun var... Bir de fındıkların o şekilde seni hazır ve nazır beklediği bir bahçe lazım :)

Adsız dedi ki...

bu aleti bulabileceğimiz bir yer varmı?

Yorum Gönder


Sayfamdaki yazılar kaynak gösterilerek ve bu sayfanın adresi verilerek kullanılabilir.

Sayfamda bazı yazılarımda bahsetmiş olduğum yöntemler kendi öğrendiklerimi, denediklerimi paylaşmak amacıyla yazılmıştır. Yapılan denemelerin sonuçları da yine burada paylaşılmaktadır. Tarif edilenlerin yanlış/eksik uygulanması, yazı dizilerinin tamamının okunmaması, vb herhangi bir nedenden dolayı istenmeyen sonuçlar elde edilmesi, beklenen sonucun elde edilememesi ve/veya karşılaşılabilecek herhangi bir zarardan dolayı sorumlu tutulamayacağımı bilgilerinize sunarım.

Kaynak belirterek ya da belirtmeden kullandığım yazılarımdan dolayı herhangi bir rahatsızlık duyan, haksızlığa uğradığını düşünen beni haberdar ettiği zaman ilgili yazıyı yeniden gözden geçireceğimi, şikayetinde haklıysa yazıda gerekli düzeltmeyi ivedilikle yapacağımı taahhüt ederim.
-=(RaideR)=-

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ReviewSilo - Reviews for e-Shopping