Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bahar gelsin artık KüçükBahçem'e

Yıllardır şikayet eder dururdum "Nerde o eski kışlar? Şimdikiler de kar mı, ben eskiden okula giderken kar belime kadar gelirdi" diye. (O zamanlarki boyum şimdiki belime kadardı ya neyse artık)

Bu sene de kar bir yağdı hala kalkmadı yerden. Geçen gün Eskişehir'den İstanbul'a gidip gelmem gerekti, tam bir macera. O macerayı kardeş sitemiz www.babamonk.com 'da anlatacağım   anlattım meraklısına. Gültepe - Korutepe tünelllerinde saatlerce mahsur kaldığımızı falan...Şimdiki konumuz KüçükBahçem ve KüçükSeram.

Geçen hafta sonu güneş çıkar gibi oldu, hava biraz ısındı karlar eridi diye sevinmiştik ama ertesi sabah durum aynen aşağıdaki gibiydi.

KüçükSeram'ın üstündeki kar örtüsü

Fotoğrafta da görüldüğü gibi KüçükSeramın üzerini kar örtmüş durumda. Yine de sağlam yapmışım ki o kadar kara hatta dona rağmen çökmedi.

Kar örtüsü sadece seranın üzerinde değilki, koskoca KüçükBahçem'in seraya kadar uzanan upuzun yolları da karla kapalı olduğundan serama ulaşmakta güçlük çekiyorum :)

KüçükBahçem de karlar altında, seraya giden yollar kapalı


Neyse mart geldi, cemreler de düştü. İnşallah yakında hava ısınmaya başlar...
Esen kalın.

3 Mart 2012 / Eskişehir




0 yorum:

Yorum Gönder


Sayfamdaki yazılar kaynak gösterilerek ve bu sayfanın adresi verilerek kullanılabilir.

Sayfamda bazı yazılarımda bahsetmiş olduğum yöntemler kendi öğrendiklerimi, denediklerimi paylaşmak amacıyla yazılmıştır. Yapılan denemelerin sonuçları da yine burada paylaşılmaktadır. Tarif edilenlerin yanlış/eksik uygulanması, yazı dizilerinin tamamının okunmaması, vb herhangi bir nedenden dolayı istenmeyen sonuçlar elde edilmesi, beklenen sonucun elde edilememesi ve/veya karşılaşılabilecek herhangi bir zarardan dolayı sorumlu tutulamayacağımı bilgilerinize sunarım.

Kaynak belirterek ya da belirtmeden kullandığım yazılarımdan dolayı herhangi bir rahatsızlık duyan, haksızlığa uğradığını düşünen beni haberdar ettiği zaman ilgili yazıyı yeniden gözden geçireceğimi, şikayetinde haklıysa yazıda gerekli düzeltmeyi ivedilikle yapacağımı taahhüt ederim.
-=(RaideR)=-

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ReviewSilo - Reviews for e-Shopping